VI HAR SNART SOMMARSEMESTER! ????

Vi har semesterstängt 22 juni - 14 juli
Du kan enkelt beställa i webshopen men vi skickar inga varor ut under denna period och e-post kommer inte att besvaras
Sista uppmaningen att beställa innan semestern är den 20 juni för varor i lager (kan ses när du klickar på modell/färg/storlek)
För varor med förlängd leveranstid är sista datum för beställning söndagen den 9 juni!
Ha en fantastisk sommar ????
Hälsningar Bitten, Rikke, Jonas, Sebastian och Bo

KLASSISK HANDGJORD PANAMAHATT I FANTASTISK KVALITET

En handgjord panamahatt är verkligen pricken över i'et när solen tittar fram en härlig sommardag eller på verandan i goda vänners lag när kvällen närmar sig.

Det som kännetecknar en riktigt fin panamahatt är den täta och mjuka väven. Brand by Natures panamahattar är handflätade i Ecuador med en så kallad BRISA-flätning som skapar en tät och hållbar diamantformad struktur.

Panamahatten tillverkas av palmblad som först skärs i tunna remsor för att sedan kokas. Syftet med att koka dem är att göra bladen lättare att hantera när hatten skall flätas, efter att de kokats torkas bladen i solen innan hatten kan byggas. En riktigt fin panamahatt kan ta upp till 20 dagar att fläta.

Material: 100% Paja Toquilla

Storlekar: S - XL
S: 55-56, M: 57-58, L: 59-60, XL: 61-62

Hattstorlek:
Brätte: 6 cm
Krona: 9,5 cm

Klassisk Panamahatt, vit

Modell: 3H16-hvid
SEK 899,00

+ ev. frakt

S M L XL
lager:

Materialet "strå" täcker väldigt många, olika typer av strå, stråbearbetning eller bast från löv.

Materialet "papper" låter omedelbart inte så bra! Men - det är bara en mycket fin bearbetning av strå. Ett perfekt material för sommarhattar, eftersom det är fluffigt och lätt. Det är ofta billigare än strå. Men inte alltid - eftersom högsta kvalitet på papper faktiskt kan vara betydligt bättre i kvalitet än en låg kvalitet på strå. Eftersom det är som med så mycket annat - det finns låg och hög kvalitet. Hattar i pappersmaterial på Brand By Nature är i första klassens papper!

Materialet är Raffia, som är basten från Raffia-palmens löv. Raffia är ett flexibelt och starkt material som används för korgar, hattar och hawaiiska kjolar ...

Toquilla-strå kommer från Toquilla-palmen - som egentligen inte är en palm utan en palmliknande växt. Toquilla-strå är mest känt för sin användning i Panama-hattar.

Om du har frågor om materialet i allmänhet - eller helt andra frågor - är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss på: brandbynaturese@gmail.com

Ha kul med din nya stråhatt ...

Alternativ för dig
Du har nyligen sett