Hatten har ett brätt och rakt brätte och ett snyggt svart band kring hattkronan.

Ventilationshålen i kronan gör att stråhatten är riktigt sval och skön under varma sommardagar och vad mer än det behöver man när solen skiner?

Färg: Natur

Material: 100% strå

Storlekar: S - XL

Hattstorlek:
Brätte: 7 cm
Krona: 11,50 cm

Barrow stråhatt

Modell: 6H38
SEK 249,00

+ ev. frakt

En klassisk hatt i 100% strå i högsta kvalitet ...

S M L XL
lager:

Materialet "strå" täcker väldigt många, olika typer av strå, stråbearbetning eller bast från löv.

Materialet "papper" låter omedelbart inte så bra! Men - det är bara en mycket fin bearbetning av strå. Ett perfekt material för sommarhattar, eftersom det är fluffigt och lätt. Det är ofta billigare än strå. Men inte alltid - eftersom högsta kvalitet på papper faktiskt kan vara betydligt bättre i kvalitet än en låg kvalitet på strå. Eftersom det är som med så mycket annat - det finns låg och hög kvalitet. Hattar i pappersmaterial på Brand By Nature är i första klassens papper!

Materialet är Raffia, som är basten från Raffia-palmens löv. Raffia är ett flexibelt och starkt material som används för korgar, hattar och hawaiiska kjolar ...

Toquilla-strå kommer från Toquilla-palmen - som egentligen inte är en palm utan en palmliknande växt. Toquilla-strå är mest känt för sin användning i Panama-hattar.

Om du har frågor om materialet i allmänhet - eller helt andra frågor - är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss på: brandbynaturese@gmail.com

Ha kul med din nya stråhatt ...

Alternativ för dig
Du har nyligen sett