En oljelagerrock i klassisk australisk design från Scippis med många användbara detaljer.

I Australien används långa rockar mycket mer än här - både som regnrock, daglig utomhusrock - och till och med som ridrock. En "longrider-coat" är därför inte speciell endast för ridning som den var ursprungligen - men idag är den speciell för alla som vill ha en cool och praktisk rock för alla typer av vind och väder ...

Observera att australiensiska långrockar är riktigt långa! Kontrollera längden på fotot med mått nedan. Kanske måste din rock förkortas. Oljeskinn är lika lätt att applicera som något annat material. Så kanske du själv kan? ... Skräddaren kan säkert enkelt!

Rocken här har en 3-i-en-funktion, vilket är en ganska genial detalj: För längden kan justeras med knappar för en 3/4 rock - eller knäppas runt benen, så att du har chaps för ridning eller för cykelturen.

Longrider Coat är en bomullsfodrad rock med raglanärmar och avtagbar axelkåpa. Kragen och armbågens sida är fodrad med nubuckläder. Fram finns dubbla fickor och inuti finns en ficka med dragkedja. Fodret är detsamma som på Riding-coat.

I midjan finns en snörning som kan kan spänna runt midjan för att den skall sitta tajtare om man vill. Vid handleder och nacke hittar du remmar för att justera storleken.

Färger: brun eller svart

Material: 12oz Dri-Tec™ Oilskin, foder i 100% bomull. Läder på kragen och på armbågens sida

Storlekar: XS-4XL. Stor i storlek - så välj en storlek mindre än vad du normalt använder i jackor och rockar. Observera att rocken är unisex och därför extra stor i storlek för kvinnor. Rockens mått finns på bilden. Du kan till exempel jämföra måtten med en rock du har som passar dig bra.

Oilskin - Longrider Coat

Modell: 1002
SEK 2.799,00

+ ev. frakt

XS S M L XL XXL 3XL 4XL
Brun Svart
lager:
Alternativ för dig
Du har nyligen sett