KLASSISK RIDROCK FÖR RYTTARE

Den här oljerocken tillverkades med ett speciellt syfte och den har alla de egenskaper en ryttare söker när det gäller oljerockar. Rocken är tillverkad i rejäl 340grams bomull och sedan behandlad med Scippis wax för att den skall hålla väta, vind och kyla utanför men ändå kunna andas på ett bra sätt. Det har också en hög slits som gör det enkel att sitta upp på hästen, rejäla fickor på både utsidan och insidan och du har bälten så du kan fästa rocken i benen så den inte fladdrar omkring om du inte vill det. Det här är verkligen den bästa oljerocken för dig som rider.

Detta plagg är unisex och passar både herr och dam. Storlekarna anges i herrstorlekar och som dam bör du går ner två storlekar. Det vill säga, är du en L i damstorlek bör du välja en S när du beställer eftersom storlekarna är angivna i herrstorlek.

Material: 12oz heavyweight Dri-Tec™ Oilskin, foder i 100% bomull. Fodret är detsamma som på Longrider-rocken.

Storlekar: Detta plagg är unisex och passar både herr och dam. Storlekarna anges i herrstorlekar och som dam bör du går ner två storlekar. Det vill säga, är du en L i damstorlek bör du välja en S när du beställer eftersom storlekarna är angivna i herrstorlek. Se mått på bilden för att beställa rätt storlek.

Oilskin - Riding Coat

Modell: 1020
SEK 1.699,00

+ ev. frakt

XS S M L XL XXL 3XL 4XL
Brun Svart
lager:
Alternativ för dig
Du har nyligen sett