OLJEJACKA FÖR BIKERS - ELLER OM DU BARA VILL HA EN RIKTIGT TUFF JACKA

  • Vaxad
  • 8 oz bomull
  • Unisex

Oljejacka i 60-talsstil med vadderade armbågar som passar bra för alla som har en känsla för traditionell och klassisk stil, samma stil som grabbarna som körde caféräsers på 60-talet hade. Denna jacka har en krage som står upp mer än andra och ett bälte så du kan justera hur du vill att jackan skall sitta. Två bröstfickor och två vanliga fickor med lock och knäppning med knappar för den rätta stilen tillsammans med en krage i skinn gör denna jackan till en vinnare.

Tillverkad i 100% bomull och behandlad med Scippis wax för att hålla vind och vatten på rätt sida jackan. Foder i rutig bomull och längst ner i fodret är det nylon för bästa hållbarhet.

4 fickor som stängs med tryckknappar, täckt dragkedja kombinerad med tryckknappar, ärmventilering och två innerfickor varav en med dragkedja

Detta plagg är unisex och passar både herr och dam. Storlekarna anges i herrstorlekar och som dam bör du går ner två storlekar. Det vill säga, är du en L i damstorlek bör du välja en S när du beställer eftersom storlekarna är angivna i herrstorlek.

Og er du ikke vild med jakken i oilskin - der ellers er super blødt og behageligt - så findes den samme jakke i canvas her: Scippis Belmore Canvas Jacket

Färg: Tan (senapsgult)

Material: 8oz lightweight Oilskin, foder i bomull - med den nedre delen i vattentät nylon, läder på insidan av ärmhålet och kragen.

Storlekar: Detta plagg är unisex och passar både herr och dam. Storlekarna anges i herrstorlekar och som dam bör du går ner två storlekar. Det vill säga, är du en L i damstorlek bör du välja en S när du beställer eftersom storlekarna är angivna i herrstorlek. Se mått på bilden för att beställa rätt storlek.

Belmore Oilskin Jacket

Modell: 2J16
SEK 2.299,00

+ ev. frakt

S M L XL XXL 3XL
  • Tan/Mustard
lager:
Alternativ för dig
Du har nyligen sett