En underbar kamrat i sommarvärmen ...

Drover är en lite mer rustik stråhatt med sin lite mörkare färg och snygga stuk. Hattbandet pryds av små snäckor som gör att hela hatten ropar sommar och strand.

Stråhatten Drover finns i 4 storlekar och precis som våra andra stråhattar har den även ett tunt metallband runt brättet som gör att den är lätt att stuka till så att den passar just din stil.

Färg: Hickory

Material: 100% strå

Storlekar: S, M, L, XL

Hattstorlek:
Brätte: 6 cm
Krona: 10,5 cm

Drover stråhatt

Modell: 6H06
SEK 449,00

+ ev. frakt

S M L XL
lager: 1 st kvar i lager

Om du inte känner till din hattstorlek hittar du din storlek så här: mäta från mitten av pannan och runt huvudet. Om din storlek är mellan två storlekar, välj alltid den största. Det kommer aldrig att vara bekvämt med en för liten hatt. Ditt huvudmål ska alltid avrundas till nästa hela centimeter - då har du storleken!

Huvudstorlekarna - när de är upplysta som S-XXL - motsvarar följande huvudmått:

 

Huvudmål

Hattstorlek

54-55 cm

S (55 cm)

56-57 cm

M (57 cm)

58-59 cm

L (59 cm)

60-61 cm

XL (61 cm)

62-63 cm

XXL (63 cm) 

 

Huvudstorlekarna - när de anges som S / M och L / XL - motsvarar följande huvudmått:

Huvudmål

Hattstorlek

Ca. 56 cm

S/M

Ca. 58 cm

L/XL

Materialet "strå" täcker väldigt många, olika typer av strå, stråbearbetning eller bast från löv.

Materialet "papper" låter omedelbart inte så bra! Men - det är bara en mycket fin bearbetning av strå. Ett perfekt material för sommarhattar, eftersom det är fluffigt och lätt. Det är ofta billigare än strå. Men inte alltid - eftersom högsta kvalitet på papper faktiskt kan vara betydligt bättre i kvalitet än en låg kvalitet på strå. Eftersom det är som med så mycket annat - det finns låg och hög kvalitet. Hattar i pappersmaterial på Brand By Nature är i första klassens papper!

Materialet är Raffia, som är basten från Raffia-palmens löv. Raffia är ett flexibelt och starkt material som används för korgar, hattar och hawaiiska kjolar ...

Toquilla-strå kommer från Toquilla-palmen - som egentligen inte är en palm utan en palmliknande växt. Toquilla-strå är mest känt för sin användning i Panama-hattar.

Om du har frågor om materialet i allmänhet - eller helt andra frågor - är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss på: brandbynaturese@gmail.com

Ha kul med din nya stråhatt ...

Det finns inga recensioner här. Vi kommer gärna om du vill rapportera som den första.

Lägg recension: