Vad återbetalas vid en retur?

Vi återbetalar hela varans värde så länge den eller förpackningen inte är skadad dock återbetalar inte några fraktkostnader.

För mer information se byten och returer:

För privatpersoner gäller full ångerrätt inom 365 dagar från det att varan mottagits. Du har som kund rätt att öppna och undersöka och prova produkten. Vid en eventuell retur måste dock produkten vara oanvänd och i eventuell originalförpackning. Bytes-/returrätt gäller inte mat eller brutna plomberade varor. Ingen retur godkänns utan att den är godkänd av oss - maila support@brandbynature.se. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas.

Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden. Då risken på varan övergår vid mottagande rekommenderar vi att spårbara paket alltid används vid händelse av att paket försvinner.

Ni som kund är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras kunden. Behöver varan ompaketeras debiteras en ompackningsavgift på 15% av orderns värde. Efter vi mottagit returvaran återbetalar vi era pengar till angivet bankkonto eller betaltjänst inom max 14 dagar. När en retur från order med ett orderbelopp över gränsen för fraktfritt resulterar i ett nytt totalt orderbelopp under gränsen för fraktfritt tillkommer frakt, detta gäller även om en hel order med ett totalbelopp över gränsen för fraktfritt returneras.

OBS! Returer skall ske inom 7 dagar efter ångerrätten åberopas och får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Samtliga kläder från vår butik skall ej tvättas med sköljmedel. Sköljmedlet kan både missfärga och förstöra dem olika materialen som våra kläder är tillverkade med. Notera att ångerrätten/byten/garantier inte gäller då en t.ex. en skjorta skadats till följd av tvätt med sköljmedel.